Ben je een beginnende street artist die meer opdrachten wil binnenhalen?

In deze cursus krijg je alle praktische tips die je nodig hebt om een succesvol begin te maken als street artist.

Vind je het als muralist lastig om aan opdrachten te komen? Je bent niet de enige. Letterlijk. Er zijn veel getalenteerde kunstenaars die allemaal op zoek zijn naar opdrachten. Dit kan het moeilijk maken om op te vallen. En talent is niet voldoende. Succes draait ook om wie je kent en hoe zichtbaar je bent. Je kunt geweldig zijn in het creëren van kunst, maar je moet ook over vaardigheden beschikken om je werk effectief te verkopen of te marketen.

Max Street Heart - street art agency
Muurschildering door Nils Westergard

Op zoek naar die ene muur

Misschien heb je al verschillende manieren geprobeerd om opdrachten binnen te halen. Mogelijk heb je al ervaring met het maken van muurschilderingen en smaakt dat naar meer. Maar het lijkt niet te vlotten. Je krijgt geen reacties op je e-mails en potentiële kansen lopen op niets uit. Het is moeilijk om gemotiveerd te blijven, omdat het energie kost en je wilt ook niet te opdringerig overkomen. Je twijfelt aan de juiste aanpak. Ik ben ervan overtuigd dat met de juiste tips én mindset je aanzienlijke vooruitgang kunt boeken. Deze e-learning biedt daarvoor de oplossing.

nina valkhoff PETA
Muurschildering door Nina Valkhoff

Wat krijg je in deze e-learning?

 • Hoe je acquisitie doet en potentiële klanten vindt
 • Hoe je je zichtbaarheid vergroot
 • Hoe je assertief bent in je communicatie
 • Hoe je jezelf profileert als street artist
 • Hoe je prioriteiten stelt in je werk
 • Hoe je een goede offerte in elkaar steekt

Carlijn Lenten

Muralist

Net dat zetje in de goede richting

De e-learning zit super overzichtelijk in elkaar. Beknopte informatie die elke kunstenaar die vastloopt net dat zetje in de goede richting kan geven. Alle facetten van een muurschildering komen voorbij, van een opdracht binnenhalen tot de details van de uitvoering.


Het is ideaal voor een beginnende artiest, maar ook als je meer ervaring hebt kan dit je net een andere invalshoek of reminder geven om weer te gaan knallen.”

2023-watergeusstraat-marloes-de-kiewit muurschildering
Muurschildering: Marloes de Kiewit

Deze e-learning is voor jou als:

  • Je een beginnende street artist bent
  • Je moeite hebt met het binnenhalen van opdrachten
  • Je meer wilt weten over acquisitie, zichtbaarheid, assertiviteit, profilering, prioriteiten stellen en offertes
Edoardo Dodici Trionfera Boerschaplaan muurschildering
Muurschildering door Dodici

Wat krijg je voor je geld?

  • Compacte video's  
  • Praktische tips uit de praktijk
  • Toegang tot een besloten online community

Dave Vanderheijden

Festivaldirecteur ALL CAPS

Praktische handvatten

Veel kunstenaars lopen tegen veel dezelfde uitdagingen aan. Dit is de eerste elearning die in het teken staat van kunstenaars die in de openbare ruimte actief zijn.


Het geeft praktische handvaten om jezelf te professionaliseren en je kunst op waarde te schatten.

Max Ohlenschlager Street Heart street art
Foto door Rosa Quist

Over Max Ohlenschlager

  Met Street Heart ondersteun ik diverse street artists bij het realiseren van muurschilderingen. Als projectmanager leg ik contact met opdrachtgevers, stel ik offertes op en coördineer ik de communicatie tussen alle betrokken partijen. Dit vraagt meer inzet dan je op het eerste gezicht zou denken.


  Mijn kracht ligt in het behouden van overzicht en het actief benaderen van potentiële opdrachtgevers. Ik ontvang regelmatig verzoeken van beginnende street artists die vragen of ik 'een muur' voor ze heb of hen kan helpen bij acquisitie. Hieruit ontstond het idee voor deze e-learning, waarin ik mijn kennis en expertise kon bundelen.

Niels Weerheim

Multidisciplinair kunstenaar

Duidelijke en leerzame kennis

Als kunstenaar zijn dit de dingen waar je vaak het minst mee bezig bent, en om dit van een kenner te horen is heel prettig. Door al deze kennis in de praktijk toe te passen kan het je een hoop tijd en fouten schelen.


Het is een goede leidraad voor artiesten die serieus hun carrière naar een volgend level willen tillen en ook als opfrisser voor kunstenaars die al gevorderd zijn. Het is sowieso goed om jezelf bij te spijkeren met kennis. 


Het laat ook zien dat een succesvolle kunst carrière dichterbij is dan je denkt als je er maar hard voor werkt en niet opgeeft. Met deze kennis ben je weer een stap dichterbij je droom carrière.

Deze e-learning is een investering in je toekomst als street artist. Met de kennis en vaardigheden die je leert, kun je gemakkelijker aan opdrachten komen en je carrière een boost geven. Stel je eens voor: als deze e-learning je kan helpen aan één opdracht die je anders niet had gekregen, dan heb je je investering er al snel uit.

€ 97,-

E-learning

 • 10 compacte video's 
 • Praktische tips uit de praktijk
 • Toegang tot een besloten online community
 • Gemakkelijk te bekijken op je smartphone